ویزا استارت آپ کانادا

شرایط دریافت ویزا استارت اپ کانادا

در سال ۲۰۱۷ اداره مهاجرت کشور کانادا برنامه ویزای استارتاپ کانادا را مانند برنامه اکسپرس انتری به عنوان یک برنامه دائمی اعطای اقامت اعلام نمود. همچنین اعلام کرد که از این پس برنامه استارت آپ کانادا به دو بخش تقسیم می‌گردد. بخش اول بررسی طرح استارتاپی و بیزنس پلن می‌باشد؛ که به سه دسته از شرکت‌های خصوصی مورد تایید اداره مهاجرت سپرده می‌شود. این شرکت‌ها موظف‌اند تا با بررسی طرح‌های پیشنهادی، آن را تایید یا رد کنند. در صورت تایید بیزنس پلن مورد نظر، یک نامه تاییدیه که به LOS  یا Letter of Support  معروف است (در فارسی به آن لتر آف ساپورت نیز گفته می‌شود) به صاحبان طرح ارائه نماید. در بخش دوم و پس از دریافت نامه حمایتی از شرکت‌های مورد تایید، پرونده درخواست اقامت دائم به اداره مهاجرت ارسال می‌گردد و افسران مربوطه فقط از لحاظ قوانین مهاجرت پرونده متقاضی را بررسی می‌نمایند.

همچنین افسران مهاجرت حق دارند در صورتی که به وجود رابطه مشکوکی میان این شرکت‌ها و متقاضی مهاجرت استارتاپ کانادا شک نمایند، پرونده بیزنس را جهت بررسی مجدد یا به اصطلاح Peer Review به یک شرکت مورد تایید دیگر اداره مهاجرت ارجاع دهند.

شرکت های کانادایی سرمایه گذار

  • Venture Capitals یا ونچر کپیتال ها
  • Angel Investors یا انجل اینوستورها یا شتاب دهنده‌ ها
  • Incubators یا اینکوباتورها یا مراکز رشد
ویزا استارت آپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا مناسب چه کسانی است؟

از سال ۲۰۱۷ تا کنون با انجام این دو مرحله بسیاری از صاحبان ایده‌های استارتاپی موفق به اخذ اقامت دائم کانادا از طریق این برنامه گردیده‌اند. مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ برای کارآفرینان و مدیرانی مناسب می‌باشد که با توجه به افزایش سن از طریق برنامه اکسپرس انتری قادر به اخذ اقامت دائم نیستند. همچنین با توجه به این که این برنامه نیازی به دانش بالای زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد، جذابیت خاصی در میان متقاضیان مهاجرت به کانادا دارد. اجرای گروهی برنامه استارت آپ کانادا یکی دیگر از ویژگی‌های این برنامه می‌باشد. بدین ترتیب که یک ایده استارتاپی می‌تواند از یک نفر تا پنج نفر متقاضی اصلی را در خود جای دهد و با وجود یک طرح استارتاپی پنج خانواده موفق به اخذ اقامت دائم می‌گردند.

شرکت های کانادایی سرمایه گذار

شرکت‌هایی که واجد شرایط اعطای نامه حمایتی به یک کسب  و کار یا بیزنس می‌باشند عبارتند از:

  • Venture Capitals یا ونچر کپیتال‌ها

می‌بایست موافقت نمایند که حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا در طرح پیشنهادی سرمایه گذاری نمایند. این گروه از موسسات مورد تایید اداره مهاجرت معمولا طرح‌های استارت آپی با تکنولوژی‌های نوظهور و طرح‌های بسیار پربازده را مورد تایید قرار می‌دهند.

  • Angel Investors یا انجل اینوستورها یا شتاب دهنده‌ ها

باید موافقت کنند که حداقل ۷۵ هزار دلار روی طرح استارت آپ کانادا سرمایه گذاری نمایند. شتاب دهنده ها پیشرفت یک طرح را ساده‌تر می‌نمایند. شتاب دهنده ها برای رشد یک ایده کسب و کار و استارتاپ مناسب هستند.

  • Incubators یا اینکوباتورها یا مراکز رشد

بر ایده‌های نوآورانه متمرکزند. این شرکت‌ها با در اختیار گذاشتن دفاتر و لوازم کار رایگان یا ارزان و همینطور کمک‌های مدیریتی و رهبری ایده‌های استارتاپی در ابتدای راه رشد یک استارتاپ بزرگ شددن و پیشرفت استارتاپ را تضمین می‌نمایند.بر ایده‌های نوآورانه متمرکزند. این شرکت‌ها با در اختیار گذاشتن دفاتر و لوازم کار رایگان یا ارزان و همینطور کمک‌های مدیریتی و رهبری ایده‌های استارتاپی در ابتدای راه رشد یک استارتاپ بزرگ شددن و پیشرفت استارتاپ را تضمین می‌نمایند.

مزایا ویزا استارت آپ کانادا

مراحل دریافت ویزا استارتاپ کانادا

پس از خلق ایده استارتاپی می بایست ۴ قدم اصلی زیر برداشته شود تا قابلیت ارائه درخواست اقامت دائم به اداره مهاجرت موجود باشد:

۱. خلق یک بیزنس یا کسب و کار استارتاپی واجد شرایط

۲. گرفتن یک نامه حمایتی Letter of Support از یکی از شرکت‌های خصوصی مورد تایید اداره مهاجرت

۳. اخذ مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه مناسب

۴. در اختیار داشتن و همراه داشتن مقدار مناسبی از پول نقد که بتوان حداقل هزینه‌های یک سال اقامت برای متقاضی اصلی و خانواده‌اش را فراهم نمود.

مشاوره مهاجرتی رایگان

هدف ما در موسسه مهاجرتی اندیشه از مطالب ارائه شده، اطلاع رسانی و کمک به عزیزان علاقمند به مهاجرت به بهترین کشورهای دنیا می‌باشد.

برای ارتباط با مشاوران مهاجرتی ما فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

واتساپ
تلگرام
مکالمه تلفنی
ایمیل
باز کردن بستن
ارتباط با ما

برای دریافت مشاوره مهاجرتی فرم زیر را پر کنید.