ویزا استارت اپ
کانادا
راهنمای اخذ ویزا استارت اپ کانادا
شرایط دریافت ویزا استارت اپ کانادا
در سال 2017 اداره مهاجرت کشور کانادا برنامه ویزای استارتاپ کانادا را مانند برنامه اکسپرس انتری به عنوان یک برنامه دائمی اعطای اقامت اعلام نمود. همچنین اعلام کرد که از این پس برنامه استارت آپ کانادا به دو بخش تقسیم میگردد. بخش اول بررسی طرح استارتاپی و بیزنس پلن میباشد؛ که به سه دسته از شرکتهای خصوصی مورد تایید اداره مهاجرت سپرده میشود. این شرکتها موظفاند تا با بررسی طرحهای پیشنهادی، آن را تایید یا رد کنند. در صورت تایید بیزنس پلن مورد نظر، یک نامه تاییدیه که به LOS یا Letter of Support معروف است (در فارسی به آن لتر آف ساپورت نیز گفته میشود) به صاحبان طرح ارائه نماید. در بخش دوم و پس از دریافت نامه حمایتی از شرکتهای مورد تایید، پرونده درخواست اقامت دائم به اداره مهاجرت ارسال میگردد و افسران مربوطه فقط از لحاظ قوانین مهاجرت پرونده متقاضی را بررسی مینمایند.
همچنین افسران مهاجرت حق دارند در صورتی که به وجود رابطه مشکوکی میان این شرکتها و متقاضی مهاجرت استارتاپ کانادا شک نمایند، پرونده بیزنس را جهت بررسی مجدد یا به اصطلاح Peer Review به یک شرکت مورد تایید دیگر اداره مهاجرت ارجاع دهند.
شرکت های کانادایی سرمایه گذار
- Venture Capitals یا ونچر کپیتال ها
- Angel Investors یا انجل اینوستورها یا شتاب دهنده ها
- Incubators یا اینکوباتورها یا مراکز رشد
ویزای استارتاپ کانادا مناسب چه کسانی است؟
از سال 2017 تا کنون با انجام این دو مرحله بسیاری از صاحبان ایدههای استارتاپی موفق به اخذ اقامت دائم کانادا از طریق این برنامه گردیدهاند. مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ برای کارآفرینان و مدیرانی مناسب میباشد که با توجه به افزایش سن از طریق برنامه اکسپرس انتری قادر به اخذ اقامت دائم نیستند. همچنین با توجه به این که این برنامه نیازی به دانش بالای زبان انگلیسی یا فرانسه ندارد، جذابیت خاصی در میان متقاضیان مهاجرت به کانادا دارد. اجرای گروهی برنامه استارت آپ کانادا یکی دیگر از ویژگیهای این برنامه میباشد. بدین ترتیب که یک ایده استارتاپی میتواند از یک نفر تا پنج نفر متقاضی اصلی را در خود جای دهد و با وجود یک طرح استارتاپی پنج خانواده موفق به اخذ اقامت دائم میگردند.
سرمایه گذاری آسان در کانادا
شرکت های کانادایی سرمایه گذار
شرکتهایی که واجد شرایط اعطای نامه حمایتی به یک کسب و کار یا بیزنس میباشند عبارتند از:
Venture Capitals یا ونچر کپیتال ها
میبایست موافقت نمایند که حداقل 200 هزار دلار کانادا در طرح پیشنهادی سرمایه گذاری نمایند. این گروه از موسسات مورد تایید اداره مهاجرت معمولا طرحهای استارت آپی با تکنولوژیهای نوظهور و طرحهای بسیار پربازده را مورد تایید قرار میدهند.
Angel Investors یا انجل اینوستورها یا شتاب دهنده ها
میبایست موافقت نمایند که حداقل 75 هزار دلار روی طرح استارت آپ کانادا سرمایه گذاری نمایند. شتاب دهنده ها پیشرفت یک طرح را سادهتر مینمایند. شتاب دهنده ها برای رشد یک ایده کسب و کار و استارتاپ مناسب هستند.
Incubators یا اینکوباتورها یا مراکز رشد
بر روی ایدههای نوآورانه متمرکزند. این شرکتها با در اختیار گذاشتن دفاتر و لوازم کار رایگان یا ارزان و همینطور کمکهای مدیریتی و رهبری ایدههای استارتاپی در ابتدای راه رشد یک استارتاپ بزرگ شددن و پیشرفت استارتاپ را تضمین مینمایند.

مزایا ویزا استارت آپ کانادا
- اخذ اقامت دائم از ابتدا و از کشور محل اقامت متقاضی
- فدرال بودن این روش (امکان سکونت در همه شهرهای کانادا)
- اقامت برای کل خانواده
- حضور سریع تر در کانادا با ورک پرمیت
- دریافت اجازه کار برای همسر
- اقامت دائم حتی با شکست استارتاپ
- ساده بودن شرایط مهارت زبان (نمره ۵ آیلتس)
- امکان تحصیل رایگان فرزندان
- بیمه درمانی کانادا برای کل خانواده
مراحل اخذ ویزا استارتاپ
مراحل دریافت ویزا استارتاپ کانادا
پس از خلق ایده استارتاپی می بایست ۴ قدم اصلی زیر برداشته شود تا قابلیت ارائه درخواست اقامت دائم به اداره مهاجرت موجود باشد:
۱. خلق یک بیزنس یا کسب و کار استارتاپی واجد شرایط
۲. گرفتن یک نامه حمایتی Letter of Support از یکی از شرکتهای خصوصی مورد تایید اداره مهاجرت
۳. اخذ مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه مناسب
۴. در اختیار داشتن و همراه داشتن مقدار مناسبی از پول نقد که بتوان حداقل هزینههای یک سال اقامت برای متقاضی اصلی و خانوادهاش را فراهم نمود.
بهترین روش های مهاجرت به کانادا
مشاوره مهاجرتی رایگان
هدف ما در موسسه مهاجرتی اندیشه از مطالب ارائه شده، اطلاع رسانی و کمک به عزیزان علاقمند به مهاجرت به بهترین کشورهای دنیا میباشد.
برای ارتباط با مشاوران مهاجرتی ما فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.